kapcsolat

A Glasshouse Disco elérhetőségei

Harta a Duna-Tisza közti síkság nyugati oldalán a Duna bal partján fekszik, Budapesttől 100 km-re, déli irányban. A község megközelíthető közúton az 51-es számú főúton. Legközelebbi városok: Solt 12 km-re északi irányban, Kalocsa 20 km-re déli irányban, Kiskőrös 20 km-re délkeletre.

Vonzáskörzet
terkep kicsi

Bátran kijelenthetjük, hogy a Glasshouse Disco a régió legnépszerűbb szórakozóhelye, mely nem csak a sok éves fennállásának és példaértékű vendéglátásának, hanem kitűnő programjainak és sztárvendégeinek is köszönhető. Rendszeresen hívjuk fellépésre az ország legjobb lemezlovasait, zenészeit, "celeb" személyiségeit. Programjainkat gyakran fűszerezzük erotikus jellegű műsorokkal, valamint speciális technikai látványelemekkel egyaránt.

Cím, elérhetőségek:

  • Cím: 6326 Harta, Kékesi út 1.

  • Tel: (+36-70) 339-0398

  • Website: www.glasshouse.hu

  • Belépőjegy: Fellépőtől függő! Általában lányoknak 500 Ft, uraknak 1.000 Ft (KLUBTAGOKNAK KEDVEZMÉNYEK! LÁSD ITT!)

  • Nyitva tartás: minden pénteken 22.00-05.00-ig, illetve a "hosszú hétvégéken"meghirdetés szerint. Nyáron (a 6., 7. és 8. hónapban) zárva tartunk.

  • GPS koordináták: 46.697237,19.033465

Küldj üzenetet!


Ahol megtalálsz minket

Ki van jelen?

Oldalainkat 10 vendég és 1 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...gh logo

S5 Box

Register