Zumba a GH-ban

Glasshouse a FacebookonZumba edzés (napközben)

zumba logoMi a Zumba Fitness?

A Zumba® hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit. >>>

zumba_tancosA program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. A Zumbások több, mint 2 legyet ütnek egy csapásra, hiszen nagy számban olvasztják a zsírsejteket; az interval jelleg miatt edződik az állóképesség; a fifikásan becsempészett „föl sem ismerhető" erősítő gyakorlatok pedig tónust adnak az izomzatnak, és feszessé formálják a domborulatokat.
Zumba edzések a Glasshouseban

Mivel az órák tananyaga nem épül egymásra így bármikor csatlakozhatsz kortól és nemtől függetlenül!zumba tancos
Az órákra hozz magaddal váltócipőt, kényelmes sportruhát és persze a jókedved!

Órarend (Harta Glass House Disco):

  • páros héten hétfőn 19.00 ,páratlan héten hétfőn 18.30 és Szerdánként 19.00
  • csütörtök: 16.00 GYEREK ZUMBA

Órarend (Akasztó Faluház):

  • felnőtteknek kedd, csütörtök: 18.00
  • gyerekeknek: kedd 16.30

További információ, jelentkezés: (+36-70) 339-0396

Ki van jelen?

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...gh logo

S5 Box

Register