video

Dj Mika, Homework Mix Series, Episode #002 [2015.03.19.]

Homework mix sorozat második darabja ismét 10+1 friss zenével, élőben mixelve - a hagyományos módon - lemezjátszókon. A zeneszámok előadóját, címét és változatát megtalálod a videóban, az aktuális dal elején.
Jó szórakozást kívánunk! :)


 


homework-002-index

Dj Mika, Homework Mix Series, Episode #001 [2015.03.12.]

Egy olyan korban, ahol mindenki Abletonnal, Mixmeisterrel vagy egyéb stúdió eszközök hadseregével gondosan szerkesztve készíti mix sorozatát, csak én lehetek olyan elvetemült, hogy bevállalom az old school technikát! Az elmúlt közel 8 év alatt kényelmessé tett a Pioneer CDJ, kicsit berozsdáltam "bakelitből", de ez ilyen... grin hangulatjel Nincs semmi utómunka, vágás, effekt, mastering. Vannak viszont apró hibák, csúszások, ráadásul bénán táncolok! grin hangulatjel De ez is mind én vagyok. Csak a zene és a dj. Pont mint rég...

Ahogy időm engedi (heti rendszeresség a terv) jelentkezek ezzel a mindig 10 db, friss trackből álló élő mixxel. Az előadók, zene címek és változatok leírását megtalálod a videóban, az aktuális dal elején feliratozva.

Remélem tetszeni fog! Ha igen, kattints a megosztásra!

Mika


homework-001-cover

 

Dj Mika Live @ Glasshouse Szezonzáró (teljes 2 órás szett) [2014.05.30.]

DJ MIKA Live @ Glasshouse Szezonzáró (teljes 2 órás szett) [2014.05.30.]

Glasshouse Szezonzáró AFTERMOVIE (Andro, Mika) [2013.05.24.]

Videóösszefoglaló a hartai Glasshouse 21. szezonjának záróbulijáról, Andro valamint a házigazda Dj Mika közreműködésével.

Glasshouse Szezonnyitó Megaparty (Julia Carpenter, Dj Mika, Johnie Amber) [2012.09.14.]

Videóösszefoglaló a hartai Glasshouse 21. szezonjának megnyitó partyjáról, Julia Carpenter, Johnie Amber és a házigazda Dj Mika közreműködésével.

Ki van jelen?

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...gh logo

S5 Box

Register