Igényelhető kedvezmények

GH Klubkártyával igénybe vehető kedvezmények

gh  klubkartya smallA SZEZONBAN TOVÁBBRA IS IGÉNYELHETŐ GH KLUBKÁRTYA!

A Glasshouse Klubkártyával célunk, hogy a rendszeres és minőségi szórakozást elérhetőbbé , vagy ha úgy tetszik megfizethetőbbé tegyük mindenki számára.

Mire jó ez a klubkártya?

A GH Klubkártya lényegében egy vonalkóddal ellátott, névre szóló, vásárlás napjától számított 1 évre érvényes, 3000 Ft-ért megvásárolható kedvezménykártya, mellyel évente/szezononként akár 20.000 Ft-ot is megspórólhatsz!Lejárt érvényesség esetén a hosszabbítás 2500Ft-ba kerül.

 

Milyen kedvezmények vehetők igénybe ha veszek egy kártyát?

Többnyire kedvezményes belépő ár! Klubtagoknak alkalmanként INGYENES BELÉPŐ! A Klubtagok adatait a rendszerünk nyílván tartja, mellyel további személyre szabott kedvezmények igénybevételére szerzel jogosultságot (pl. születésnap, névnap)!születésnap, névnap)!

Ki van jelen?

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...gh logo

S5 Box

Register