Gergő Laci

Gergő Laci

gergolaci smallA nevem Gergő László, 1975. november 12-én születtem.

A zenét már az általános iskolában megszerettem, és csak álmodoztam arról, hogy valaha ezzel kapcsolatos lesz a szakmám. Elsősorban a Depeche Mode motivált arra, hogy komolyan foglalkozzak a dologgal. 16 éves koromban már dj-k körül forgolódtam segédkeztem még akkor is, ha másfelé vitt az élet.

1998-ban kezdtem zenei pályafutásom, alkalmi bulikon, céges és születésnapi rendezvényeken. Én, mint szinte minden dj,bakelitet forgattam először, így tanultam meg az alapokat, majd a technikával fejlődve tértem át a cd lemezekre. Folyamatosan újabb és újabb célokat kitűzve magam elé haladtam előre,és ez a törekvés a mai napig megmaradt.

A nagy fordulat 2003-ban következett be, amikor én lettem a kunszentmiklósi Night City Club kistermének retro diszkósa, ahol 5 évet töltöttem el. 2008 februárjában átigazoltam a dunaújvárosi Club M6-ba, ahol két évig dolgoztam. A Night City Clubbal továbbra sem szakadt meg a kapcsolatom, a nagyteremben a sztárvendéges retro bulikon én vagyok a házigazda. 2009 nyarán a Club Fregatt pénteki rezidense voltam, majd ősszel Izsákra a Tulipán Café-ba kerültem, ahol kéthavonta lépek fel. Decembertől Hartán a Glasshouse kistermében húzom a talpalávalót, melynek különösen örülök, fontos lépcsőnek tartom és remélem, még sokáig fogok itt dolgozni. 2010 márciusától Dunaújvárosban a Bar Bacca nevű exkluzív clubbal gyarapodott a referenciák köre,itt havonta 2-3 alkalommal vagyok megtalálható.

Magamról annyit, egy igazán hosszútávon gondolkodó, mindig előre törekvő lemezlovas vagyok, akinek első és legfontosabb a KÖZÖNSÉG!

Elsősorban nosztalgiát, azaz retrót játszom, de szívesen pörgetek R&B-t, Funky-t és mai klubslágereket is.

Fontosabb fellépések, club-ok:

- Night City Club Kunszentmiklós /napjainkig/
- Club M6 Dunaújváros
- Abbázia Kunszentmiklós
- Club Madeira Előszállás /alkalmi/
- Vészbejárat Dunaújváros /alkalmi/
- Club Fregatt Szelid /2009 nyara/
- Tulipán Café Izsák /kéthavonta napjainkig/
- Glasshouse Harta Kisterem/péntekenként/

Sztárvendégek akikkel együtt dolgoztam:

- Zoltán Erika
- Hip Hop Boys
- Szikora Robi és a Gidák
- B. Tóth László
- Dévényi Tibor
- Kozsó

Ki van jelen?

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...gh logo

S5 Box

Register