Dj Mika

Dj Mika

mika small1979. szeptember 10-én láttam meg a napvilágot a Borsod megyei Ózd városában. Ahonnan korán Dunaújvárosba költöztünk. Pályafutásom is itt indult a már teljesen hagyományosnak mondható szokás szerint. Már általános iskolás koromban, 13 évesen a testvéremmel iskoladiszkókat tartottunk. Ma már csak hőskorként emlegetem az akkori iskoladiszkós pakolós, magnókazettás korszakot.

1998. januárjában került a kezem alá először komoly DJ felszerelés, két hagyományos Technics MKII-es bakelit lemezjátszó.Mindössze 3 hónapi gyakorlás után - kölcsönkéregetett lemezekkel - be is neveztem a '98-as Dj Bajnokságra, amely még a régi szabályok szerint került megrendezésre (2 bakelit lemezjátszó, egy keverő és 5 perc!!!). Bár sajnos a bajnokságot nem nyertem meg, de 130 résztvevő mellett egészen a döntőig sikerült beverekednem magam, mely eredményre mind a mai napig büszke vagyok.

1998-99-ben egy ruhagyártó promóciós klubturnéjának keretei között szinte az egész ország legjobb klubjaiban megfordultam.

1999-2001-ig a rengeteg buliszervezés és alkalmi fellépések mellett egy rezidenciát emelnék ki, a Galéria Jazz Klubot. Ezt a kicsivel több, mint egy évet mondanám a második hőskornak, mivel egy olyan zenei műfajjal és szórakozási formával jelentkeztünk (Lounge), mely azokban az időkben még elképzelhetetlen volt. Minden szombaton acid-jazz és easy listenning esteket tartottunk, melyek hangzása és látványvilága elképesztő mennyiségű embertömeget vonzott.

2002-2003-ig alkalmi fellépések sokaságát hozta. (Dunaföldvár - Tequila, Mezőfalva - Kék Laguna, Dunaújvárosban a Fáraó, Poen Dance Club, Remix Dance Club stb.)

2003-2009. Hat teljes éven át alapítója és házigazdája voltam Dunaújváros egyik legnagyobb klubjának a Kontikinek. Pályafutásom legélménydúsabb korszaka volt ez. Rengeteg élvonalbeli, magyar és külföldi lemezlovas mellett tartottuk heti három alkalommal a bulikat, a fősulis bulikon át a céges rendezvényeken keresztül a városi rendezvényekig. Ez időszakban a Kontiki mellett továbbra is alkalomszerűen jártam a klubokat. (Székesfehérvár Face Club, Bonyhád Atlas Disco, Kistelek Club Expresso, Dunaújváros Club Heaven stb.)

2009-től napjainkig. 2009-2010-ig a dunaújvárosi Duna-Fitt Sportcentrum klubjainak voltam házigazdája. Ezzel párhuzamban 2009-ben a Glasshouse rezidense lettem, ahol jelenleg is dj-ként és promóterként tevékenykedem. Valamint ezzel egyidőben házigazda vagyok Kistelek legszebb diszkójában a Club Expresszóban, továbbá alkalmanként az ország klubjaiban is megtalálható vagyok.

Ki van jelen?

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...gh logo

S5 Box

Register