Discotaxi, diszkóbusz

Glasshouse a Facebookon



Diszkótaxi, diszkóbusz

gh buszÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

  • Kalocsáról 22.30 h-kor indul a busz végállomásról ( 50 fős busz), amely Dunapatajon is megáll a buszmegállóban. Pontos részletekről itt érdeklődhetsz: (+36-70) 3390-398. A hajnali visszaút 04.15-kor lesz.
  • Discojárat rendelés egyéb helyekről /Solt, Akasztó, Kiskőrös.../ (70) 9492-333, 20-30 km-es körzetben 

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a menetrend alkalmanként változhat. Ezért arra kérünk mindenkit a buli előtt tájékozódjon az aktuális menetrendről itt a weboldalon, vagy a Glasshouse Facebook oldalán!

Ki van jelen?

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Glasshouse Története

A Hartai Üvegház (Glasshouse) disco története már legendás, mivel '70-es évek végétől indult. Az épület eredetileg nem diszkónak, hanem üzemi konyhának épült. Az étterem rész 3x3 m-es üvegfalakkal volt körülvéve. A GLASSHOUSE (GH) név is erre utal. Ma ebből már - főként a hangszigetelés miatt - nem sok látszik.

Szombatonként gyakran vették igénybe tömegrendezvények céljából (lakodalom, családi rendezvények, évfordulók stb.). Akkoriban az egységnek volt egy nagyon ügyes, ízig-vérig vendéglátós fiatalember üzemeltetője, aki gondolt egy bátrat és elkezdett hétvégén - a szombati rendezvények miatt minden pénteken - disco-t tartani.

Tovább a teljes sztorihoz...



gh logo

S5 Box

Register